hrvatski english deutsch

O nama

Meixner d.o.o. je geodetski ured koji je osnovan 2004. godine. Osnivači tvrtke su Marko Božić, geodetski inženjer i dr. Harald Meixner iz Beča, koji je ujedno i vlasnik geodetskog ureda MEIXNER VERMESSUNG. Zajedno su ostvarili jako dobru suradnju na području aerofotogrametrije i na ovom području odradili nekoliko uspješnih projekata.

Fleksibilnost našeg tima, terenskih ekipa i uredskih djelatnika omogućuje savladavanje najšireg spektra stručnih zadataka i brzu implementaciju novih tehnologija. Kvalitetni ljudski resursi mladih stručnjaka i tehnološka opremljenost omogućuju konkurentan rad na zadovoljstvo naručitelja naših usluga i proizvoda.

Od svog osnivanja 2004. godine, tvrtka stalno povećava broj zaposlenih djelatnika i ostvareni promet, a dobit investira u daljnji razvoj te na taj način osigurava stabilnost poslovanja.

Naše usluge odlikuje visoka kvaliteta te pošten i korektan odnos s klijentima.
Težimo najvišoj razini kvalitete i brzine pri obavljanju zadataka, zato ćemo i dalje nastaviti kontinuirano ulagati u obrazovanje ljudi i tehnologiju.

Tvrtka Meixner d.o.o. trenutno broji 6 djelatnika te raspolaže kompletnom opremom kao i kvalitetnim programskim paketom kako bi ispunila sve zahtjeve naručitelja usluga. Posjedujemo potrebna ovlaštenja i licence Državne geodetske uprave i Hrvatske komore arhitekata i inženjera u graditeljstvu.